fredag 7 november 2014

022. Har posten tagit den som gisslan?

Gah! Som jag väntar! Som ett riktigt otåligt barn inför julafton har jag väntat sen i fredags!
Egentligen har jag i smyg väntat ända sedan jag efter två timmars förhandlingar om tjocklek, bredd, tygval, tygfärg, val av fötter, material  och höjd, val av mjukhet, val av tillbehör, val av funktionera, testa, känna, pröva, jämföra och en kaffe på det vid möbelfirman för att sedan skriva under köpeavtalet. (Gissa hur mycket ångest Svetsaren hade redan efter en kvart av min knaggliga finska och envetna krav och frågor, på min knaggliga finska.) Sen dess har jag egentligen väntat, fast jag vetat att det tar tre veckor för fabriken att skräddarsy min möbel.

Och i fredags var det leveransdag! Den skulle komma med postens rekka rakt till min ytterdörr, bara för Svetsaren att lyfta av, släpa in, packa upp, montera, slänga ut den gamla, möblera, möblera på ett annat sätt för att jag skulle kunna vara säker, möblera på ett tredje sätt, fundera över det första en gång till för att tillslut ställa den precis var den förra redan stått. Och jag skulle överlyckligt se på. Alltid kul att göra saker tillsammans som par! :)

Nåja, den kom inte i fredags, men inga tårar för det, det var ju trots allt om tre veckor, tidigast på fredag.
I lördags var det ju söndag och på söndagen var det ju också söndag. Men mig veterligen var det måndag i måndags, tisdag i tisdags, lill-lördag i onsdags, TBT igår och ännu ingenting! Fatta att jag är otålig!

VAR ÄR DEN?!
Gissningar på vad jag köpt?
Tuuuuusen sidor kauppasopimus;
allt ska stämma - färg, material, höjden, bredder, tillbehör, funktioner...
Jag har finslipat det hela, Svetsaren har fått gråa hår.

2 kommentarer:

  1. Ja tänker int giss naa, fö JA VEJT! Hahah, suger e kanski liti fö ader bloggläsare som läser dehä kommentarn, att ja vejt men int ti! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. He suuger säkert, för nan ander ha itt ens våga giss na! :P Måst lägg upp en ledtråd till, en riktigt lätt, nu tå ja ääätligen har fååt e! :D

      Radera