måndag 16 februari 2015

048. En katt med en blogg: I'm purrfect!
Purr-Mjau
nu bara!
Vilken stress, vilken press! Här har jag dagen fullspäckad med skönhetssömn och så inser jag till min förfäran, när jag skrollar igenom Facebook, att det kommit klagomål på mattes sida om att bloggen ligger nere! Vilken vanvård alltså! Allt jag har byggt upp har matte inte ens vett att lite underhålla medan jag gör mina viktiga saker! Människor alltså, hur svårt ska det vara att få dem tama? Så nu, på min redan fullspäckade dag, blir jag tvungen att blogga också - det är slitsamt att vara snyggast i Österbotten!

Matte bad mig annars att hälsa (när har matte annars blivit den som får ge order och bara glida genom livet, det är ju MIN uppgift som katt!) att orsaken till den långa tystnaden är att hon är sjuk. Jaha? Vet ni, det stör åtminstone inte mig! I och med att matte varit lite mera hemma, så har servicen blivit mycket bättre här! När helst man behöver något är det bara att jama, helt i min smak! Purr-purr.

Nåja, på tal om matte, så nämnde hon ju i ett tidigare inlägg att hon har en ateljé där hon brukar måla, och att hon skall visa er några av sina alster. Det har hon ju förstås inte gjort ännu, så då skall jag istället passa på och visa er min favorit! Självklart är jag ju hennes musa och inom en mycket snar framtid räknar jag med att Patriksbackan är fylld med alster föreställande mig och enbart mig! Purr-mjau!

         Akryl och tusch, 32 x 42,5 cm. 


Är den inte, tja, purrfekt? Matte kallar den "karikatyr", jag vet inte vad det innebär, men husse sa att den fångar min personlighet och mitt ego perfekt - och inte kan jag ju annat än hålla med, purr-purr. :)
Här inser man ju att mina människor trots allt har förstått mitt värde och min position i samhället.

Skönhetssömnen väntar! //Quattro

2 kommentarer:

  1. Fantastisk!! :D Hon kan no honde matte din, Quattro! Hälsningar från frassan på Källbackan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, purr-purr, er ni mang frassar täär? Om nan åv er er na typ åv grannan raskatt så kanske vi kan råkas å prat om hur grann jag er nangang? Matte hälsa annos å tacka, ho sa na om att "Sandra er bäst". Säjr he te na?

      Radera