fredag 11 maj 2012

003. Imorgon ses vi


...Eller hur?

Diabetiker på grönbete
Sandra Hill5 kommentarer:

 1. Sv; Ja, finally :D Men, va e adressin? Sarah visa noo en gang vann hede husi va, men he har ja jo hinda glöm ;) Om du svarar ti bloggin så publicerar int ja kommentarin na, så int du får oväntat besök åv na konstit folk mittiallt ;D Telefonnummern din sku du kuna ge mesama o, kan va bra ti ha! :)

  SvaraRadera
 2. Ja tänkt skick na bilder åt de på mejl, men ja hittar int mejl-adressin din nanstans.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, nu märker jag ju att min adress fattas jäär på sidon... Märks e att jag har varit borta från bloggvärlden några år? :P Samt att blogspot.com er en ny server för mig :)

   hill.sandra@hotmail.com

   Tack för senast! <3

   Radera
 3. Charlotta Svahnström15 maj 2012 20:23

  De är helt samma här i Åboland - medelåldern i diabetesföreningen är säkert 60+. Som 30+ har man ju int riktigt samma intressen och diskussionsämnen... Kom du hit oxå Lill-Hill och sätt sprätt på vår förening =)

  SvaraRadera
 4. Haha, nej, man har ju inte det! Som förra mötet Jakobstadsnejdens Diabetiker ordnade, då hade de köpt in en föreläsare som berättade om "Pensionären i vardagen". Ursäkta, men redan ett sånt drag är ju en dissning av alla oss unga som är med och betalar i föreningen. Och det är det jag vill få fram, vi är massor, massor, massor, av unga som är passivt med, som betalar som medlemsavgift varje år, ska inte vi också ha valuta för våra pengar?

  Det är det jag frågar mig, vad betalar alla unga (under 40) för, om de inte får något ut av det? Har de alls reflekterat över det? Detta handlar inte enbart om pengar för min del, jag saknar faktiskt en gemenskap och samhörighet, det som vi till exempel hade i Tammerfors... oj, vad jag längtar tillbaka dit! <3

  Kramar

  SvaraRadera